c/ Hospital, nº 7 | 17464 | Cervià de Ter (Girona) +34 686 79 28 25cerviaantic@cerviaantic.cat

Neix una nova associació a Cervià de Ter

Neix una nova associació a Cervià de Ter

Benvolguts amics i amigues,

Aquest 2011 s’ha creat a Cervià de Ter una nova associació anomenada “Amics de Cervià Antic”.

El passat 20 de juliol, una trentena de socis fundadors varem constituïr-la en assemblea posant la primera pedra d’un projecte pioner al nostre poble i que neix amb l’objectiu d’apropar una part molt significativa de la nostra història i del nostre patrimoni als veïns i veïnes de Cervià i al visitant que se senti atret pel nostre municipi.

Ens empeny la voluntat de posar en valor un llegat irrepetible i creiem que fent-ho mantenim viva la flama de la nostra història local i podem ajudar a una redinamització social i econòmica del municipi que tingui especial consideració pels seus actius culturals.

Encarar els reptes de futur que esperen als petits pobles i nuclis rurals de Catalunya els propers anys no serà una tasca fàcil, i per aquest motiu pensem que és essencial impulsar el coneixement i la recuperació dels elements patrimonials més interessants del poble i treballar perquè esdevinguin un atractiu cultural de primer nivell.

Per conèixer de primera mà els objectius de la nostra entitat us convidem a l’acte de presentació pública que farem el proper dia 15 d’octubre al Monestir de Santa Maria.

Sigueu benvinguts!

Destacats

Projecte del Castell de Cervià

Campanya M’agrada
Projecte Castell de Cervià
Festival de Música del Monestir de Cervià
c01
Visites Guiades al Monestir de Santa Maria de Cervià
00-MonestirCervià
Cervià Antic a l’escola
00-MonestirCervià
Amics de Cervià Antic | 2021 | Managed by 9Bit
Menu