c/ Hospital, nº 7 | 17464 | Cervià de Ter (Girona) +34 686 79 28 25cerviaantic@cerviaantic.cat

Jornades del Patrimoni a Cervià de Ter

Jornades del Patrimoni a Cervià de Ter
Des de l’associació Amics de Cervià Antic us volem proposar una nova proposta cultural pel proper cap de setmana.

Els dies 29 i 30 de setembre, tots els països d’Europa organitzen les Jornades Europees del Patrimoni 2012 amb l’objectiu de posar a l’abast de tothom i de manera gratuïta l’accés als principals monuments dels pobles i ciutats que hi participen.

Els Amics de Cervià Antic hem aconseguit que Cervià formi part d’aquest esdeveniment que durant uns dies a l’any permet apropar-se a una part molt important de l’inmens patrimoni cultural europeu.

Durant tot el cap de setmana, de 10.00h a 17.00h, hi haurà jornada de portes ob

ertes al Priorat de Santa Maria de Cervià, i com a novetat, organitzem per primera vegada visites guiades a tot el conjunt monàstic. S’han programat dues visites el dissabte 29, a les 11h i a les 16h , i dues més el diumenge 30, a la mateixa hora. (us adjuntem el programa)

L’entrada és lliure i gratuïta.

Una ocasió immillorable doncs, per conèixer a fons l’orígen, l’evolució i els secrets més desconeguts del tresor romànic més ben conservat que tenim a Cervià i del qual l’any que vé es celebrarà el 960è aniversari de la seva fundació. Descobrireu la història d’un monestir i les arrels d’un poble i d’un país mil.lenari, Catalunya, que per damunt de tot vol seguir mostrant la seva voluntat de ser.


Us hi esperem!

AMICS DE CERVIÀ ANTIC

Menu