c/ Hospital, nº 7 | 17464 | Cervià de Ter (Girona) +34 686 79 28 25cerviaantic@cerviaantic.cat

Acte de presentació dels Amics de Cervià Antic

Acte de presentació dels Amics de Cervià Antic

El passat 15 d’octubre, va tenir lloc al Monestir de Santa Maria de Cervià, l’acte de presentació de l’associació Amics de Cervià Antic.

Els socis fundadors, i totes les persones que hem contribuït a fer realitat aquest projecte, volem expressar el nostre profund agraïment als assistents que varen poder ser-hi presents i també a les persones que al llarg d’aquests últims vuit o nou mesos d’una manera o altra han contribuït al seu naixement i han cregut de bon principi en l’encert que pot suposar pel poble de Cervià una iniciativa d’aquestes característiques.

L’acte, molt concorregut, va transcòrrer enmig d’un ambient d’especial emotivitat i de bones sensacions, i la impressió compartida va ser la de que tot allò que fa referència a la història i al patrimoni del nostre poble, tot allò que ens parla del seu orígen i de la seva trajectòria, tantes vegades enlluernadora, desperta entre els nostres veïns i veïnes un interés especial, un vincle i un sentiment de pertanyença a la nostra vila, al nostre territori, difícilment explicables.

Sens dubte, el moment més inoblidable de la tarda va ser quan varen començar a sortir del vell gramòfon els primers compassos de la sardana “Una mirada”, composada l’any 1919 pel mestre Josep Baró, i simultàniament aparegueren a la pantalla els primers fotogrames de la pel.lícula filmada a Cervià l’any 1948 en motiu del seu homenatge. Va ser un moment irrepetible de gran intensitat, difícil d’oblidar.

El quintet Jazz de Copes, amb una actuació inèdita i memorable, va acabar d’arrodonir una vetllada inaugural fantàstica.

Destacats

Projecte del Castell de Cervià

Campanya M’agrada
Projecte Castell de Cervià
Festival de Música del Monestir de Cervià
c01
Visites Guiades al Monestir de Santa Maria de Cervià
00-MonestirCervià
Cervià Antic a l’escola
00-MonestirCervià
Amics de Cervià Antic | 2021 | Managed by 9Bit
Menu