c/ Hospital, nº 7 | 17464 | Cervià de Ter (Girona) +34 686 79 28 25cerviaantic@cerviaantic.cat

Assemblea General dels Amics de Cervià Antic

Assemblea General dels Amics de Cervià Antic

El passat dissabte 1 de desembre, vàrem celebrar l’Assemblea General de socis i sòcies corresponent a l’any 2012, una passa més en la construcció d’una entitat que com sabeu, s’esforça per impulsar el coneixement i la difusió d’un dels actius més importants de Cervià: El seu patrimoni històric i cultural.

L’assemblea anual és l’espai de trobada on podem parlar dels objectius que ens uneixen per tal d’orientar projectes i prendre el pols de l’entitat. És de fet, el màxim òrgan de govern i decisió de la nostra associació, i per tant, les veus i dubtes expressades durant la trobada són fonamentals per omplir de continguts les accions que es duen a terme durant tot l’any.

Seguint les línies que es varen traçar a l’assemblea constituent del juliol de 2011, vàrem desgranar la feina feta durant el primer any i mig de vida. Posant especial émfasi en les comissions de treball més actives, que han fet possible per primer cop visites guiades al monestir i al centre històric, i han impulsat propostes per fer més visible i accessible tot aquest patrimoni, -fins i tot on line– construïnt l’espai virtual www.cerviaantic.cat.

També es va presentar el que de ben segur serà el projecte cultural més important de Cervià dels propers anys: l’excavació i la restauració integral del Castell de Cervià, que la nostra associació ha començat a impulsar en col.laboració amb l’Ajuntament de Cervià, la Universitat de Girona i el reconegut paisatgista Martirià Figueras, i que ja comença a ser una realitat després de saber que pot esser objecte d’ajudes provinents de l’1% cultural, i de que l’actual propietat té la voluntat de col.laborar amb l’Ajuntament de Cervià per que la titularitat d’aquest bé cultural passi a ser del municipi.

Es va fer menció de l’empenta donada pel grup de treball que col.labora amb l’escola municipal perque tot el patrimoni de Cervià pugui estar a l’abast dels més petits del poble i formi part del seu aprenentage en l’etapa d’educació primaria, i també es va fer una balanç positiu de les dues primeres edicions estivals del Festival de Música Clàssica de Cervià que s’han organitzat amb la reconeguda promotora musical Ibercàmera.

Finalment, es va agraïr el suport i el compromís de tots els socis unipersonals i de les empreses associades, i es va posar de manifest el recolzament explícit que fins a la data ha mostrat en tot moment l’Ajuntament de Cervià vers a les propostes plantejades per l’associació.

Tot seguit us adjuntem l’acta de l’assemblea:

Destacats

Projecte del Castell de Cervià

Campanya M’agrada
Projecte Castell de Cervià
Festival de Música del Monestir de Cervià
c01
Visites Guiades al Monestir de Santa Maria de Cervià
00-MonestirCervià
Cervià Antic a l’escola
00-MonestirCervià
Amics de Cervià Antic | 2021 | Managed by 9Bit
Menu