c/ Hospital, nº 7 | 17464 | Cervià de Ter (Girona) +34 653 040 803cerviaantic@cerviaantic.cat

Jornades Europees del Patrimoni

Jornades Europees del Patrimoni
El passat 29 i 30 de setembre, es varen celebrar les Jornades Europees del Patrimoni 2012, un dels esdeveniments de promoció del patrimoni cultural europeu més importants de l’any, que busca de posar a l’abast de tothom, de manera gratuïta, l’accés als principals monuments dels pobles i ciutats que hi participen.

Els Amics de Cervià Antic hem aconseguit que enguany Cervià de Ter formés part per primera vegada d’aquest esdeveniment. Durant tot un cap de setmana, hem organitzat dues jornades de portes obertes al Monestir de Santa Maria, en les que hem ofert la possibilitat de fer visites guiades i ambientades a tot el conjunt monàstic, amb una durada aproximada de 45 minuts.

Gràcies a la difusió que en fa el Departament de Cultura a través de la web de Patrimoni i a través de l’enllaç: http://bit.ly/SfB7ZN , més de setanta persones vingudes d’arreu de la demarcació de Girona i fins i tot del sud de França han assisitit a aquestes visites interessades per un monestir totalment desconegut i que tot just ara comença a obrir-se camí en les rutes del romànic.

Ho veiem com una ocasió immillorable pels veïns i els visitants per conèixer a fons l’orígen, l’evolució i els secrets més desconeguts del tresor romànic més ben conservat que tenim a Cervià i del qual l’any que vé es compleixen 960 anys de la seva fundació.

Sens dubte, mirarem de repetir l’experiència el setembre del 2013, ampliant fins i tot el nombre de visites guiades i l’oferta cultural de les jornades.

Us hi esperem!

Novetats
Calendari
setembre 2019
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« des.    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Enllaços amb Institucions locals
logoajuntament logoaixart
Amics de Cervià Antic | 2013 | Powered by WordPress. Created by OEF.
Menu