c/ Hospital, nº 7 | 17464 | Cervià de Ter (Girona) +34 653 040 803cerviaantic@cerviaantic.cat

Visita dels Amics del Museu d’Art de Girona

Visita dels Amics del Museu d’Art de Girona

El passat 9 de febrer, un nombrós grup de persones membres dels Amics del Museu d’Art de Girona ens vàren visitar a Cervià interessades en conèixer un patrimoni proper i alhora per molts d’ells totalment desconegut. Unes setmanes abans, havien contactat amb la nostra associació per preparar aquesta visita i fer-los una conferència prèvia sobre el Monestir de Santa Maria de Cervià.

La conferència, a càrrec dels arquitectes Gerard Oliver i Rosa Meléndez, es va celebrar el dimecres 6 de febrer i va ser tot un éxit d’assistència amb més de 70 persones que omplien el local del c/ Ciutadans on té la seu els Amics del Museu d’Art.

La visita a Cervià es va iniciar a les 9.00h al Museu Raset on la família Bueler els va poder mostrar Can Santamaria i la col.lecció de pintura moderna que actualment hi tenen exposada.

Posteriorment, a les 11h varem realitzar una visita guiada pel centre històric de Cervià de més de dues hores que va

finalitzar al turó del castell, des d’on vàrem poder gaudir d’una bona vista del nucli antic i d’una panoràmica privilegiada que impressionà de debò a tots els visitants, la majoria molt sorpresos en descobrir en un poble tant petit un patrimoni tan divers i tan valuós.

Ha estat una trobada molt enriquidora, amb una de les entitats culturals més potents de la demarcació -amb prop d’un miler d’associats-, i que des de fa vint anys treballa per fomentar i donar a conèixer el patrimoni del Museu d’Art de Girona i organitza importants esdeveniments de caire cultural.

Esperem que aquest sigui l’inici d’un estret vincle entre totes dues associacions i que poguem compartir novament experiències i activitats tan interessants com aquesta.

Article publicat al web dels Amics del Museu d’Art

Novetats
Calendari
setembre 2019
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« des.    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Enllaços amb Institucions locals
logoajuntament logoaixart
Amics de Cervià Antic | 2013 | Powered by WordPress. Created by OEF.
Menu